معرفی شهرک

معرفی هیئت امنا:

این شهرک از ابتدا توسط هیئت امنا منتخب صاحبان صنایع اداره می شود. در سال 1386 به منظور عمران و توسعه کمی و کیفی شهرک، شهرداری مرکزی آران و بیدگل با همکاری هیئت امنا اقدام به تشکیل دفتر عمران و توسعه شهرک صنعتی سلیمان صباحی بیدگلی نموده است. در سال 1389 شهرداری مرکزی به منظور تسریع در برنامه بهسازی و زیباسازی شهرک،نسبت به تاسیس معاونت عمرانی در بخش صنعت اقدام نموده است که این سه مرکز با مشارکت صاحبان صنایع در حال توسعه،بهسازی و زیباسازی این شهرک می باشند. هم اکنون این شهرک با سابقه ای حدود سه دهه به یک موقعیت اقتصادی شاخص در فرآیند اقتصاد شهرستان تبدیل شده است. با مدیریت متعهدانه مدیران لایق و دستان پرتلاش و با برکت کارگران عزیز توانسته در سال های اخیر برکت، طراوت ، نشاط و امیدواری را به خانه های اکثریت مردم این شهرستان جاری سازد.

 

سخن هیئت مدیره:

یکی از راه های ایجاد ارتباط میان فعالان اقتصادی،وجود بانک های اطلاعاتی جهت دسترسی به راههای ارتباطی تولیدکنندگان می باشد که خوشبختانه در دهه اخیر با همت و درخواست هیئت امنا و همکاری با رسانه تبلیغات فردات با ایجاد بانک اطلاعاتی بروز صنایع فعال در این شهرک و ارائه آن بصورت کتاب،وبسایت و اپلیکیشن های تلفن همراه توانستیم موجبات ارتباط مستقیم بین تولیدکنندگان با تاجران و همچنین مصرف کنندگان را فراهم کنیم که قطعا این امر باعث گسترش کسب و کار و ارتباط بهتر و سریعتر بین واحدهای مختلف اقتصادی در کشور می گردد. شایان ذکر است شهرک صنعتی سلیمان صباحی بیدگلی از بدو تاسیس تاکنون یکی از مراکز مهم و تاثیرگذار در رشد توسعه شهرستان آران و بیدگل بوده و تجزیه و تحلیل های انجام شده در روند توسعه شهرستان نشان می دهد که نمودار توسعه شهر با روند فعالیت های اقتصادی و تولیدی کارخانجات مستقل در این شهر رابطه مستقیم داشته و دارد. هرچه آمار کارآفرینی و تولید شهرک افزایش یافته به صورت نسبی توسعه فیزیکی شهر را رقم زده است. این رابطه جنبه های مختلفی داشته و یکی از آنها اشتغال بیش از ده هزار نفر به صورت مستقیم می باشد که بخش عمده آن را مردم آران و بیدگل تشکیل می دهد. اکنون با آمار قابل ملاحظه تولید فرش ماشینی در این شهرک می توان به یقین این شهرک را قطب بافت فرش ماشینی ایران نامید و این موفقیت توانسته است نام آران و بیدگل را بعنوان یک شهر تولیدگرا در ایران مطرح نماید. یکی از مشخصه های بارز شهرک در چند سال اخیر، حضور تولیدکنندگان موفق در ترکیب صادرکنندگان نمونه کشوری و استانی بوده که علاوه بر مزایای اقتصادی، نام گستری آران و بیدگل را در مجامع اقتصادی و کشوری بیشتر کرده است. صادرات غیر نفتی بعنوان یکی از ارکان اقتصادی کشور، همواره نقش قابل توجهی در رشد توسعه اقتصاد ملی دارد. همت و تلاش صنعتگران و فعالان اقتصادی که توان و تلاش خود را در راستای توسعه صادرات به کار گرفته اند قابل تحسین و ستایش است.

 

معرفی شاعر بزرگ، مولانا سلیمان صباحی بیدگلی:

مولانا سلیمان صباحی بیدگلی شاعر نام آور ایران زمین در دوره بازگشت ادبی است که در سرودن مرثیه های عاشورایی و اشعار مدح و منقبت خاندان رسالت و ولایت صلوات ا… علیهم اجمعین و نیز گونه هایی دیگر از اشعار تفننی مانند ماده تاریخ و احساسی چون غزل های زیبا دستی توانا داشته است. پس از راهیابی هرج و مرج های سیاسی-اجتماعی به پیکره دولت مقتدر صفوی و در نهایت فروپاشی این خاندان، عرصه شعر و ادب پارسی هم دستخوش تغییر شده و برخی از شاعران و ادیبان عصر مانند هاتف اصفهانی، آذر بیدگلی،مشتاق اصفهانی و از جمله صباحی بیدگلی پایان شیوه شاعری دوره صفویه(سبک اصفهانی/سبک هندی) را اعلام کردند و پیروی از شیوه شاعران نامدار پیش از صفویه را در دستور کار خویش قرار دادند و در نهایت به شیوه شاعران نامدار مانند فرخی، خاقانی، حافظ،سعدی و… “بازگشت” کردند و به همین جهت شعر این دوره را تا آستانه انقلاب و ادبیات مشروطه ، شعر یا مکتب دوره بازگشت ادبی نامیده اند. در میان چهره های نامدار شعر دوره بازگشت ادبی،بی شک مولانا سلیمان صباحی بیدگلی شان و جایگاهی شایان توجه به خود اختصاص داده است. صباحی بیدگلی توانسته است با سرودن 14بند عاشورایی خود به نام یکی از موفق ترین شاعرانی مطرح شود که در شیوه مرثیه سرایی های مربوط به قیام خونین کربلا صاحب سبک و ابتکار است. غزل های صباحی با وجود اینکه از نظر تعداد کمتر از غزل های برخی دوستان و همکاران او در دوره بازگشت ادبی است، سرشار از شور و احساس و به وجد آورنده کسانی است که در جستجوی عشقی راستین و پاک و سرشار از معرفت به دیوان های شعر فارسی دل بسته اند.مرثیه های صباحی بیدگلی به ویژه آنجا که در مرگ نابهنگام و تلخ اعضای خانواده اش در زلزله کاشان سخن می راند گونه ای هنرمندانه از همدردی و سوز و گداز را به ما نشان می دهد همچنان که برخی مرثیه ها و ماده تاریخ های او در رابطه با درگذشت دوستان و بزرگان عصر،یادآور نوع دوستی و مردم گرایی اوست. سفر شاعر به بیت ا… الحرام و نیز همراهی شاعرانه او با باورهای عمیق ضیعی و منقبت سرایی امامان معصوم شیعه علیهم السلام به ویژه حضرت سیدالشهدا و حضرت علی بن موسی الرضا علیهم السلام نشان دیگری از شخصیت باورمند و معنی گرای او در ایران پس از صفویه است.

نشانی

کاشان، آران و بیدگل، شهرک صنعتی سلیمان صباحی بیدگلی، بلوار اصلی یک، فرعی چهارم 

© تمامی حقوق محفوظ است.

تماس با ما